Aanvullend huishoudelijk werk

Misschien heb je behoefte aan meer hulp dan alleen voor het schoonmaken. Dat kunnen wij voor je regelen.

Ben je aan het herstellen van een keizersnede, heb je een gebroken been of arm, last van rugklachten, ziekte, vermoeidheid, of een (sport)blessure? Dit zijn allemaal mogelijke redenen dat je veel dingen in en om het huis niet meer zelf kunt. Niet alleen de schoonmaak blijft dan liggen, maar ook andere klussen. Ziso is er natuurlijk voor schoonmaken, opruimen, ramen zemen, wassen en strijken. Maar daarnaast kunnen we ook andere huishoudelijke werkzaamheden voor je doen.

Denk bijvoorbeeld aan bedden verschonen en opmaken, de vaatwasser in- en uitruimen, medicijnen ophalen bij de apotheek, of boodschappen doen. Is de zorg voor je huisdier je te veel? We kunnen ook de hond voor je uitlaten, de mand van je hond of kat stofzuigen en reinigen, het aquarium schoonmaken, of een dierenverblijf van bijvoorbeeld een vogel, konijn, hamster of cavia verschonen. Ook de planten water geven doen we graag voor je.

Dit zijn voorbeelden van huishoudwerkzaamheden die wij voor je kunnen doen. Heb je andere wensen? Bespreek het met ons, in overleg is er veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-4003220 of www.ziso.nl/contact.

Bij je boeking kun je onder 'Andere informatie' invullen hoe je specifieke situatie is en wat je verwachtingen en wensen zijn. Hier kun je ook opgeven welke werkzaamheden je graag wil dat je hulp voor je doet. Zo kunnen wij de perfect passende hulp voor jou vinden, die helemaal matcht bij jou en je situatie. En als je situatie verandert? Geen probleem. Samen bekijken we hoe we je het best kunnen helpen.