5 redenen om voor een witte werkster te kiezen

5 redenen om voor een witte werkster te kiezen

Helaas is het nog gemeengoed: de huishoudelijke hulp aan huis zwart betalen. Ziso vindt dit geen verantwoorde manier van hulp inschakelen. We sommen 5 redenen voor je op om je hulp niet meer zwart te betalen.

 

1. Geef je hulp de zekerheden die ze verdient

Elke huishoudelijke hulp bij Ziso heeft recht op minimumloon, vakantie en zes weken doorbetaling bij ziekte. Jij hebt die zekerheden vanuit jouw werk toch ook? Zorg ervoor dat jouw huishoudelijke hulp thuis van dezelfde voordelen kan profiteren. Wij werken met de Regeling Dienstverlening aan huis, die deze zekerheden garandeert.

2. Kies voor gemak

Niet de avond voordat de hulp komt nog snel even contant geld moeten pinnen, maar betaling via automatische incasso. Wel zo gemakkelijk, en nooit meer schaamte als je vergeten bent om geld te halen.

3. Vervanging bij vakantie en/of ziekte

Als de vaste schoonmaakster op vakantie gaat of onverhoopt ziek is, zit je ineens met je handen in het haar, en moet je al het werk zelf doen in je hectische schema. Vervelend! Geen zorgen meer hierover als je het via een bemiddelingsplatform regelt; zij regelen vervanging zonder extra kosten.

4. Niet tevreden? De tussenpartij gaat het gesprek aan

Een nieuwe hulp is net begonnen, en na een paar weken merk je dat ze niet de kwaliteit levert die je graag zou zien. Face-to-face een vervelend gesprek aangaan is dan vaak een hoge drempel. Jouw vaste contactpersoon bij het bemiddelingsplatform hoort je verhaal aan en gaat het gesprek voor jou aan met haar.

5. Ook op een verantwoorde manier geen last van sores met contracten

Bij het aangaan van een samenwerking met een tussenpartij is er geen sprake van een contractuele verplichting. Instappen en opzeggen is dus heel simpel.

Hebben we je overtuigd? Bied jij jouw huishoudelijke hulp graag de helpende hand? Draag jij bij aan het creëren van verantwoorde werkgelegenheid? Neem contact op met Ziso, hét online bemiddelingsplatform met een groot netwerk aan huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt.

 

 

 

 
 

Terug naar alle artikelen

 
ZOEKEN
Recent blogs
Tags