De 5 grootste huishoudelijke irritaties van dierenliefhebbers!

29 July 2016 Lifestyle
De 5 grootste huishoudelijke irritaties van dierenliefhebbers!

Huisdieren zijn hartstikke lief, maar in het huishouden zijn ze ook wel een tikje irritant. Vind jij deze situaties ook zo herkenbaar?


1. Heb je net je vloer gedweild, loopt je hond er dolenthousiast overheen. Resultaat: allemaal pootjes op je net-nog-schone vloer! Neeee!

2. Gezellig zo'n actief konijn, jammer dat hij de helft van zijn hokvulling er uit gooit in de loop van de dag. Als je het niet meteen opzuigt, ligt het door je hele huis!

3. Je kat is permanent in de rui. Even knuffelen op de bank, en... de vlokken kattenhaar vliegen door de lucht. En die haren blijven echt óveral aan plakken.

4. Vogels moeten vliegen. Hartstikke mooi om te zien ook, hoe je parkieten door je kamer fladderen en op je kast gaan zitten. Alleen - moeten ze nou echt jouw meubels gebruiken om hun behoefte op te doen? 

5. Je krijgt een prachtige bos bloemen. Eenmaal thuis snijd je de stelen schuin af en zet je het boeket in een mooie vaas op tafel. Als je even later de afwas staat te doen hoor je opeens een harde bonk... In de woonkamer tref je een omgevallen vaas, een plas water op je parket en een schuldig kijkende labrador met een rozensteel in z'n bek. Oeps.

Zullen wij de troep van jouw huisdier opruimen, of wil je hulp bij het uitlaten of verzorgen van je huisdier

Kijk op www.ziso.nl. Wij helpen je graag. Tot Ziso! 


Image credit: Adapted from Flickr member kaelin.fe licensed under Creative Commons.

 
 

Terug naar alle artikelen

 
ZOEKEN
Recent blogs
Tags