Het hele jaar vakantiegevoel

11 July 2016 Lifestyle
Het hele jaar vakantiegevoel

Ben je al lekker van je vakantie aan het genieten? Lig je met je billen te chillen in het zand aan de Spaanse costa? Of maak je een romantisch tochtje in een gondel in Venetië? Waar het ook is: wat een heerlijk gevoel! Vrijheid, genieten, uitgebreid tijd doorbrengen met je gezin of vrienden, de zon op je bol en nergens aan hoeven denken. Even alles de boel de boel laten, en het werk van alledag vergeten.

Misschien toch eens de moeite waard om erbij stil te staan dat er een heleboel mensen aan het werk zijn om jou in dat exotische oord een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Denk eens aan:

1. Die mooie 'Enrique Iglesias-look-a-like' die jou iedere dag een ijskoude witte wijn komt brengen op het terras

2. De tuinman van het appartementencomplex die ervoor zorgt dat de palmbomen precies zo mooi zijn als op de plaatjes in de reisgids.

3. De poolboy die 's ochtends voordat iedereen ontwaakt, er al voor heeft gezorgd dat het zwembad helemaal schoon is voor weer een dag vertier.

4. De campingreceptioniste die dag en nacht klaar staat om al je vragen te beantwoorden.

5. En last but not least: het kamermeisje in jouw hotel. Iedere dag een schone badkamer, opgemaakte bedden, en een stof- en zandvrije vloer. In sommige hotels creëren ze zelfs de meest prachtige kunstwerken met de schone handdoeken. Compleet met rozenblaadjes klaargelegd op je bed. 

Wat een luxe!! Maar ja, die vakantie gaat weer voorbij, en dan kom je thuis en moet je ineens alles weer zelf doen... Het vakantiegevoel binnen een mum van tijd weer kwijt.. Dat hoeft echter niet! Geniet thuis ook van die luxe, en laat een Ziso-hulp jou iedere week het vakantiegevoel weer opnieuw ervaren! Eenvoudig online een ervaren en betrouwbare hulp in huis; je eigen kamermeisje het hele jaar door. Wie wil dat nou niet?

 

 

 

 
 

Terug naar alle artikelen

 
ZOEKEN
Recent blogs
Tags