Het huis een ravage als de kleinkinderen zijn geweest?

20 July 2016 Lifestyle
Het huis een ravage als de kleinkinderen zijn geweest?

Het is zomer! De kinderen krijgen vakantie. Werkende ouders zitten vaak met hun handen in het haar hoe ze de vakantieweken dat ze zelf niet vrij zijn weer door moeten komen met opvang voor de kids. Opa en oma draaien overuren in het oppasschema. En: daar genieten ze met volle teugen van! Maar oooooh, wat een ravage in het huis als de kinderen weer opgehaald worden.

Want ja, bij opa en oma mag natuurlijk alles! Rollen in de modder, spelen in de zandbak, met een natte bikini door het huis heen rennen en spaghetti eten met je handen. Dikke pret zonder ergens naar te kijken. Opa en oma zijn gewoon vet cool!

En dan worden rond 18.00 uur de kids weer opgehaald. Opa en oma zakken uitgeblust in de bank, kijken elkaar aan en zuchten hardop, want ja.... Het hele huis is een vieze puinhoop. Chipsresten, een plakkerige vloer van de geknoeide ranja, het speelgoed ligt van het uiterste puntje in de tuin tot aan de voordeur. Genieten van de rust zit er nog even niet in... En dankbaar werk is het ook niet, want morgen begint de riedel weer van vooraf aan.

Geniet naast het drukke oppasschema ook van je rust en laat in de zomerperiode Ziso je helpen. Een betrouwbare huishoudelijke hulp bij jullie in de buurt. Heel flexibel en gemakkelijk te boeken via www.ziso.nl of via je smartphone door de Ziso-app te downloaden. Je kunt in overleg met Ziso het aantal uren bepalen en zit nergens aan vast. Wij wensen je een heerlijke zomervakantie met de kleinkinderen! Tot Ziso!

 
 

Terug naar alle artikelen

 
ZOEKEN
Recent blogs
Tags