Twee maanden zonder schoonmaakster?! - door Evelien

Twee maanden zonder schoonmaakster?! - door Evelien

De vakantieperiode komt eraan. Hartstikke fijn, maar het heeft ook nadelen dat iedereen met vakantie gaat. Mijn werkster gaat namelijk twee maanden weg. Een week vakantie in Spanje, en de rest van de tijd zit ze met haar hele gezin in het huis van haar schoonvader in Marokko. "Heel leuk voor haar, maar... wat moet ik nu?!" zei ik tegen mijn buurvrouw Sandra. Zij raadde me Ziso aan, daar had ze al eerder goede dingen over gehoord.

Ik keek meteen op www.ziso.nl. Wat een opluchting, wat fijn dat dit bestaat! Ik heb meteen geboekt. Gisteren is mijn Ziso-hulp voor het eerst bij me geweest. Een hele leuke vrouw, het klikte meteen. En ze kan ontzettend goed schoonmaken! Ze heeft ook meteen de overhemden van mijn man gestreken. Eerlijk gezegd doet ze dat een stuk netter en beter dan ik...

Die twee maanden zijn geen probleem meer. Zelf gaan wij ook nog twee weken lekker weg. Een rustig gevoel om te weten dat drie dagen nadat we terugkomen van vakantie, mijn Ziso-hulp alweer komt. Zo heb ik de hele zomer een schoon en opgeruimd huis!

Over bijna twee maanden komt mijn oude hulp natuurlijk terug van vakantie. Daar heb ik al over nagedacht, en ik weet inmiddels wat ik ga doen. Ik ga haar vragen of ze wil overstappen naar Ziso. Zo heb ik nooit meer gedoe, geen stress meer in de vakantie en kan ik haar gewoon wit, "zoals het hoort", betalen. En voor haar is het ook veel beter. Zij krijgt de ondersteuning van een manager, en veel meer vastigheid.

Dus, zou ik Ziso aanraden? Zeker! Ik wil de tip graag doorgeven. Ziso zorgt voor een vaste, betrouwbare hulp. Je hoeft nooit meer zonder te zitten!

groeten van Evelien

 

 
 

Terug naar alle artikelen

 
ZOEKEN
Recent blogs
Tags