Geef een schoonmaakbeurt cadeau!


Zoek je een cadeau voor iemand die alles al heeft? Of wil je een speciaal persoon eens in het zonnetje zetten? Geef dan een Ziso-cadeaubon!


Hoe werkt het?

Kies eerst welke cadeaubon je wil geven. Vul dan je eigen gegevens in. Daaronder vul je de gegevens in van de ontvanger van de Ziso-cadeaubon. Zo weten we op welk adres we moeten gaan schoonmaken! Na het boeken krijg je een bevestigingsmail van ons. De ontvanger ontvangt ook een mail, waarin staat dat hij of zij een cadeaubon van jou heeft gekregen. Een leuke verrassing! Hierna nemen wij contact op met de ontvanger om een afspraak te maken op een moment dat het hem of haar uitkomt.


Wat geef ik precies cadeau?

Opruimen, afwassen, stofzuigen, boenen, ramen zemen, wassen en strijken: een paar voorbeelden van de dingen die we voor je kunnen doen. Zodra wij je aanvraag van de Ziso-cadeaubon binnen hebben gekregen, nemen wij contact op met de ontvanger. In overleg bepalen we dan wat diegene het liefst aan ons wil uitbesteden. Alles wat in het huishouden gedaan moet worden, doen wij met plezier voor de gelukkige ontvanger van de bon!


Een schoonmaakbeurt van 1, 2 of 3 uur?

Twijfel je welke bon je cadeau wil geven? Je kunt bonnen ook combineren, bv. twee van 2 uur. Hieronder een indicatie van wat je ongeveer mag verwachten bij elke cadeaubon. Uiteraard kan er in overleg altijd gekozen worden voor andere werkzaamheden.


  • - 1 uur: wij doen een schoonmaakklus. Denk aan bijvoorbeeld een strijkmand leegstrijken (de hulp strijkt overhemden, blousen, shirts, jurkjes, en vouwt ze weer netjes op), de badkamer schrobben, of de keukenkastjes schoonmaken. Liever een andere klus? Dat kan ook. 15 euro.
  • - 2 uur: ondersteuning bij het schoonmaken. Stofzuigen, vochtig afnemen in slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. 30 euro.
  • - 3 uur: volledige schoonmaakbeurt. Stofzuigen, dweilen, afstoffen, vochtig afnemen in keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamers, toilet reinigen. 45 euro.

Geef een Ziso-bon cadeau!

 

Kies het bedrag:

 

Mijn gegevens:

Je betaalgegevens

 

Gegevens van de ontvanger: