Hulp in de huishouding in Capelle aan den IJssel

 

Woon je in Capelle a/d IJssel en wil je een schoon, opgeruimd en fris huis? Of ben je op zoek naar iemand die het wassen en strijken voor je overneemt? Of je nu een klein appartement hebt of een grote woning, Ziso heeft de hulp in huis die bij je past. Je kunt er zelf voor kiezen of je er wel of niet bij wilt zijn wanneer je werkster komt schoonmaken. Dit spreek je af met je hulp tijdens de eerste afspraak. Ziso zorgt ervoor dat jij een hulp in de huishouding krijgt in Capelle a/d IJssel die goed bij jouw planning en situatie past. Zo kun je huishoudelijke taken met een gerust hart aan iemand anders overlaten. Goed geregeld!

 
 

Betrouwbaar

Ervaren

We hebben een groot netwerk aan hulpen in de huishouding in Rotterdam, die wij persoonlijk kennen. Zo helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Klikgarantie

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Al een paar jaar ben ik heel tevreden met mijn vaste Ziso-hulp. Zij past bij ons gezin en bij ons leven. Ik vind het fijn dat bij Ziso ook voor haar alles goed geregeld is! Zo wordt ze gewoon doorbetaald bij ziekte, en krijg ik dan een vervangende hulp. Dat scheelt een hoop geregel in mijn drukke leven.
Marcoline