Wij vinden voor jou de perfecte huishoudelijke hulp in Rotterdam!

 

Ziso vindt de hulp in Rotterdam die je nooit meer kwijt wilt. Woon je in Rotterdam en wil je een schoon, opgeruimd en fris ruikend huis? Of ben je op zoek naar iemand die het wassen en strijken voor je overneemt? Kunnen je keukenkastjes wel een schoonmaakbeurt gebruiken, of zien de badkamertegels er niet meer hygiënisch uit? Dan kunnen wij je helpen. Ziso vindt voor jou de hulp van je leven in de regio 010. Of je nou een klein appartement hebt in Rotterdam of een grote woning, Ziso heeft de schoonmaakster die bij je past. Je kunt er zelf voor kiezen of je er wel of niet bij wilt zijn wanneer je werkster komt schoonmaken. Dit spreek je af met je hulp tijdens de eerste afspraak. Ziso zorgt ervoor dat jij een werkster krijgt in Rotterdam die goed bij jou en je situatie past. We zijn altijd beschikbaar voor als er iets is. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. Goed geregeld!

 
 

Betrouwbaar

Ervaren

We hebben een groot netwerk aan hulpen in de huishouding in Rotterdam, die wij persoonlijk kennen. Zo helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Klikgarantie

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Ik heb een hele goede klik met twee van mijn klanten. Ze zijn heel erg lief. Ze geven me vaak cadeautjes. Als mijn kinderen jarig zijn bijvoorbeeld, en met Pasen en Kerst. Als ik binnenkom, staan ze erop dat ik met hen mee ontbijt. Ook al heb ik al gegeten. Mijn bordje staat al klaar!
Shirley