Wij vinden voor jou de perfecte huishoudelijke hulp in Rotterdam!

 

Ziso vindt de hulp in Rotterdam die je nooit meer kwijt wilt. Woon je in Rotterdam en wil je een schoon, opgeruimd en fris ruikend huis? Of ben je op zoek naar iemand die het wassen en strijken voor je overneemt? Kunnen je keukenkastjes wel een schoonmaakbeurt gebruiken, of zien de badkamertegels er niet meer hygiënisch uit? Dan kunnen wij je helpen. Ziso vindt voor jou de hulp van je leven in de regio 010. Of je nou een klein appartement hebt in Rotterdam of een grote woning, Ziso heeft de schoonmaakster die bij je past. Je kunt er zelf voor kiezen of je er wel of niet bij wilt zijn wanneer je werkster komt schoonmaken. Dit spreek je af met je hulp tijdens de eerste afspraak. Ziso zorgt ervoor dat jij een werkster krijgt in Rotterdam die goed bij jou en je situatie past. We zijn altijd beschikbaar voor als er iets is. Zo hoef jij je nergens druk over te maken. Goed geregeld!

 
 

Betrouwbaar

Ervaren

We hebben een groot netwerk aan hulpen in de huishouding in Rotterdam, die wij persoonlijk kennen. Zo helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Klikgarantie

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Ik kom mijn klant wel eens tegen op straat. Dat vinden we altijd heel gezellig. Ze roept me al als ze me ziet aankomen: Mary! Als ik bij haar thuis kom, krijg ik ook altijd iets te eten van haar. Maar weet je, daar gaat het eigenlijk niet om. Wij begrijpen elkaar, dat is het.
Mary