Hier vind je jouw perfecte huishoudelijke hulp in Woerden

 

Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van hulp in huis. We hebben een gigantisch netwerk aan betrouwbare hulpen in regio Den Haag, die wij na een grondige selectie aan jou verbinden. Bovendien is alles netjes geregeld voor jou en je hulp: betaling, het contract en regelingen bij ziekte en vakantie.

 
 

Betrouwbaar

Ervaren

We hebben een groot netwerk aan hulpen in de huishouding in Rotterdam, die wij persoonlijk kennen. Zo helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Klikgarantie

We staan garant voor een persoonlijke klik tussen jou en je hulp. Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Ik kom mijn klant wel eens tegen op straat. Dat vinden we altijd heel gezellig. Ze roept me al als ze me ziet aankomen: Mary! Als ik bij haar thuis kom, krijg ik ook altijd iets te eten van haar. Maar weet je, daar gaat het eigenlijk niet om. Wij begrijpen elkaar, dat is het.
Mary