Hier vind je jouw perfecte schoonmaakster in Zoetermeer!

 

Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van hulp in huis. We hebben een gigantisch netwerk aan betrouwbare hulpen in jouw regio, die wij na een grondige selectie aan jou verbinden. Bovendien is alles netjes geregeld voor jou en je hulp: betaling, het contract en regelingen bij ziekte en vakantie.

 
 

Betrouwbaar

Ervaren & Betrouwbaar

Met ons groot netwerk aan ervaren hulpen, helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Persoonlijk bemiddeld

Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie. De persoonlijke klik is daarbij het allerbelangrijkst.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Ik heb een hele goede klik met twee van mijn klanten. Ze zijn heel erg lief. Ze geven me vaak cadeautjes. Als mijn kinderen jarig zijn bijvoorbeeld, en met Pasen en Kerst. Als ik binnenkom, staan ze erop dat ik met hen mee ontbijt. Ook al heb ik al gegeten. Mijn bordje staat al klaar!
Shirley