Hier vind je jouw perfecte schoonmaakster in Zoetermeer!

 

Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van hulp in huis. We hebben een gigantisch netwerk aan betrouwbare hulpen in jouw regio, die wij na een grondige selectie aan jou verbinden. Bovendien is alles netjes geregeld voor jou en je hulp: betaling, het contract en regelingen bij ziekte en vakantie.

 
 

Betrouwbaar

Ervaren & Betrouwbaar

Met ons groot netwerk aan ervaren hulpen, helpen wij je altijd aan een betrouwbare hulp. Voor schoonmaken, opruimen, wassen, strijken en ander huishoudelijk werk.

Eerlijke prijs

Persoonlijk bemiddeld

Je vaste contactpersoon koppelt je aan de meest passende hulp bij jou en je thuissituatie. De persoonlijke klik is daarbij het allerbelangrijkst.

Sneleen hulp

Goed geregeld

Boeken en betalen gaat snel en eenvoudig online, en de hulp komt wanneer het jou uitkomt. Ziso verzekert je van goede zorg voor jou en de hulp, tot vervanging bij ziekte aan toe.

Huishoudelijke hulp

Dit vinden onze hulpen en klanten

Al een paar jaar ben ik heel tevreden met mijn vaste Ziso-hulp. Zij past bij ons gezin en bij ons leven. Ik vind het fijn dat bij Ziso ook voor haar alles goed geregeld is! Zo wordt ze gewoon doorbetaald bij ziekte, en krijg ik dan een vervangende hulp. Dat scheelt een hoop geregel in mijn drukke leven.
Marcoline