Schoonmaken

Ieder huis is anders. Onze hulpen zijn ervaren en kennen daarom voor elk huis de juiste aanpak. En altijd in overleg met jou, want jij kent je eigen huis natuurlijk het beste!

Bij de eerste afspraak met je hulp laat je het huis zien en bespreek je wat je gedaan wilt hebben. Wat wij veel van onze klanten horen is dat ze de volgende werkzaamheden afspreken met hun hulp: stofzuigen, dweilen, stoffen, vochtig afnemen in woonkamer en slaapkamers, reinigen van badkamer, keuken en toilet.

Maar misschien vind je het wel fijn als je hulp juist andere klussen oppakt. Bijvoorbeeld een grondige reinigingsbeurt van je oven, koelkast, fornuis of magnetron. Of het uitruimen, schoonboenen en weer inruimen van je keukenkastjes. Ook het ontkalken van je badkamer (tegels, voegen en kranen) behoort tot de mogelijkheden, net als het afnemen van je raambekleding zoals luxaflex, lamellen of jaloezieën.

Hoe vaak je hulp komt schoonmaken, bepaal je zelf. De meeste van onze klanten kiezen voor een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak. Maar meer of minder kan uiteraard ook. Eens per maand of juist twee keer in de week? Geef het aan tijdens je boeking of bespreek het met ons op 088 400 3220.

Naast de mogelijkheid van een vaste hulp bieden wij ook eenmalige schoonmaak aan. Dit is bijvoorbeeld handig als je een feestje hebt gehad, of logés. Of als je juist nog bezoek verwacht en je wil dat je huis er piekfijn uitziet!

Wij nemen met plezier de schoonmaak van je over. Zo heb jij geen omkijken meer naar je huishouden en kan je genieten van een fris huis. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen doen? Kijk dan bij wassen en strijken, opruimen, ramen wassen en aanvullend huishoudelijk werk.